Zenith søker senior kundeansvarlig

Foto: Publicis Media
Foto: Publicis Media

Zenith er et innovativt og lettbeint mediebyrå med sterkt fokus på kundeleveranser og skape beviselig verdi for våre partnere. Gjennom å kombinere data og innsikt, smart bruk av teknologi og et sterkt, faglig team, jobber vi i Zenith aktivt med å lete etter nye og mer effektive løsninger for kundene våre og løse komplekse utfordringer knyttet til morgendagens markedsføring og hele kundereisen.

Zenith er en del av Publicis Media, som globalt har 272 kontorer og 18 000 ansatte, og som i Norge i tillegg omfatter mediebyrået Starcom og reklamebyrået New Work. Alle byråene er samlet under ett tak i Tollbugata 17 i Oslo Sentrum. Zenith Norge gjennomgår for tiden en omfattende revitaliseringsprosess og er i kraftig vekst, og dette er en enestående mulighet for å være med å forme og ruste byrået for fremtidens utfordringer i markedsførings- og kommunikasjonsbransjen.


 

Om stillingen

Dette er en sjelden mulighet til å tre inn i en spennende seniorstilling i et av Norges mest fremoverlente og ambisiøse mediebyråer. En senior kundeansvarlig (Client Service Director) i Zenith er en konsulentstilling, der erfaring og resultater på hvordan kommunikasjon og smarte medieløsninger øker våre kunders ROI er et suksesskriterie. Du skal lede og organisere salgs- og markedsføringskampanjer for en portefølje av våre kunder, og blir en av de mest sentrale medarbeidere på teamet og teamleders høyre hånd i arbeidet med å drive både kunder, teamet og byrået fremover.

Kundeteamene i Zenith jobber inn mot våre dyktige matriseteam Data,Tech&Insight, Performance, Strategy og Publicis Media’s nye datadrevne reklamebyrå New Work. Matrisen sikrer kundeteamene tilgang til markedets beste fagkompetanse, og er sentrale i å levere integrerte og bransjeledende løsninger til våre kunder. Samarbeid på tvers har gitt oss flere utmerkelser de senere årene.

Om deg

Vi ser etter personer med anslagsvis 5-8 års erfaring fra mediebyrå, reklamebyrå, mediesiden eller kundesiden. Vi oppfordrer også yngre talent med kanskje noe kortere fartstid i bransjen til å søke! Du arbeider med mediestrategi, og medvirker til gjennomføring av medieplaner på tvers av alle kanaler, der du leder et team med operative mediespesialister. Du har erfaring med effektive arbeidsprosesser for håndtering av reklamekampanjer, fra mediestrategi og planlegging til innkjøp og dokumentasjon. Du har brennende interesse og bred erfaring med kommunikasjonsfag og påvirkningsteorier, og med særlig tyngde fra den digitale kundereisen. Du har evnen til å bygge tillit og motivasjon, og etablere tette relasjoner med både kunder, kollegaer og medier. Du er prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø.

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby et fremtidsrettet, kompetent og ambisiøst miljø med spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet, både løpende og i strukturerte utviklingsprogram, og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale lokaler i Oslo sentrum.

​Har du øvrige spørsmål om stillingen kan du kontakte Eivind eller Anna i Mediabemanning. Vi behandler søknader fortløpende og vil derfor gjerne ha din søknad snarest, senest 14. mars. Søknad sendes via "søk på stillingen" på denne siden.

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner