Sparebank 1 Forsikring søker Digitalredaktør - vikariat

Sparebank 1 Forsikring søker Digitalredaktør - vikariat
Sparebank 1 Forsikring søker Digitalredaktør - vikariat
Se nøkkelkompetanse

SpareBank 1 Forsikring er et av Norges største forsikringsselskaper, heleid av SpareBank 1 Gruppen. Vi er 770 høyt motiverte og kompetente medarbeidere som kontinuerlig
jobber for å ha forsikringsbransjens mest fornøyde kunder.

SpareBank 1 Forsikring tilbyr produkter innenfor skadeforsikring, livsforsikring og pensjon til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Vi har digitalisering og innovasjon høyt på agendaen for å møte våre kunders behov i dag og i fremtiden.


Vi søker etter en dyktig digital og kommersiell redaktør til et svangerskapsvikariat i 100 % stilling fra januar 2018.
Som digital redaktør skal du ivareta det redaksjonelle ansvaret for innhold knyttet til forsikring på sparebank1.no, og du vil jobbe med alle definisjoner av innhold som tekst, bilde, film og funksjonalitet

Vi ser etter deg som behersker innhold, har kunnskap om funksjonalitet og tenker som en markedsfører. Hos Sparebank 1 får du en sentral rolle i et ressurssterkt og kunnskapsrikt miljø som utfordrer konkurrentene gjennom folkelighet, trygghet, nærhet og nyskapende produkter og tjenester.

Arbeidsoppgaver

• Videreutvikle og oppdatere forsikringsinnholdet på sparebank1.no.
• Optimalisere innhold på bakgrunn av analyser, brukertesting og søkemotoroptimalisering.
• Lede "fagteam forsikring" og delta i "kampanjeteamet" i felles webenhet
• Optimalisere landingssider slik at kundene opplever godt samsvar med eksterne budskap (eksponert gjennom søk, display, TV, etc.) som trigger kunden til videre aksjoner som kjøp, melde skade, etc.
• Bidra til at innholdet på lofavor.no er godt samspilt med innholdet på sparebank1.no

Hovedarbeidsverktøy er Adobe Experience Manager og Adobe Analytics

Du er genuint opptatt av at nettsidene skal effektivisere kundedialogen, gode kundeopplevelser, tydeliggjøre merkevaren og bidra til økt selvbetjening og digitalt salg.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har høyere utdanning innen markedsføring og kommunikasjon, og at du har noen års erfaring fra arbeid med digitalt innhold, publiseringsverktøy og tilhørende analyse. Du har gode kunnskaper relatert til html, script, trackingkoder, webanalyse, SEO og Photoshop.
Du har god forretningsteft, forståelse for hvordan nettsidene samvirker med øvrige kanaler, og fokus på å utvikle nettsidene for best mulig samlet effekt for både salg og kundeopplevelse

Personlige egenskaper

Du er operativ og har stor gjennomføringskraft.
 Du liker å jobbe og kommunisere i et tverrfaglig miljø og engasjere gjennom inkluderende dialog og involvering. Du trives både med analyser, tekstarbeid og kommunikasjonsplanlegging og møter oppgaver og utfordringer med nysgjerrighet og godt humør. I Sparebank 1 er det mange som interesserer seg for og involverer seg i din jobb, og du må være motivert for å jobbe i en større organisasjon.

Vi tilbyr

• Et utfordrende og spennende vikariat for deg som har relevant erfaring og som ønsker å styrke egen kompetanse innen markedsføring, publisering og digitalt salg.
• Et spennende salgs- og markedsmiljø med dyktige og ambisiøse kollegaer
• Moderne lokaler i Oslo sentrum med egen kaffebar, treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag.
iftsidrettslag.

Vi oppfordrer deg til å søke så raskt som mulig siden vi vurderer og intervjuer kandidater fortløpende og jobber for å finne rett person i løpet av desember.


Del artikkelen

Kontaktpersoner