Retriever søker Business Area Manager

Retriever lanserer et nytt markeds- og analyseverktøy med selskapsinformasjon. Vi ser etter en Business Area Manager som vil ta det kommersielle ansvaret for å lansere og bygge opp tjenesten i det norske markedet.

 

Foto: Retriever
Foto: Retriever
Se nøkkelkompetanse

Data, analyse og innsikt, det er noen av ordene som beskriver hva vi gjør. Det som definerer oss er et ønske om å forstå, forenkle og handle på informasjon. Hver dag jobber vi med å forstå den komplekse verden vi omgis av. I snart 20 år har vi lyttet, overvåket, målt og analysert mediebildet. Vi har brutt ned komplekse data til tydelig informasjon som våre kunder kan agere på. Med det største private analysemiljøet i Norden brenner vi for å levere de beste innsiktene innen medieovervåkning, analyse og forretningsinformasjon. Slik hjelper vi våre kunder med å fatte de rette beslutningene basert på fakta og innsikt fremfor magefølelse.

Retriever eies av NTB og TT, og er medlem i de internasjonale bransjeorganisasjonene AMEC, FIBEP og PDLN.


Retriever lanserer et nytt markeds- og analyseverktøy med selskapsinformasjon som gjør det mulig for større selskaper å ta økonomiske avgjørelser basert på fakta, identifisere nye forretningsmuligheter og spare tid. Vårt nye forretningsområde har hatt en meget sterk vekst i det svenske markedet siden 2010 og skal nå lanseres i Norge til høsten. Tjenesten retter seg mot juridiske, økonomiske og offentlige miljøer som har behov for rask og sikker tilgang til selskapsinformasjon i sitt daglige arbeid.

Vi tror miljøer innen salg og markedsføring, analyse, revisjon, eiendom, økonomi og forvaltning vil gjøre seg helt avhengige av Retriever Bedriftsinformasjon når det er lansert. Og det er her du kommer inn i bildet:

Vi ser etter en Business Area Manager som vil ta det kommersielle ansvaret for å lansere og bygge opp tjenesten i det norske markedet. Vi ser etter deg som trives med kommersialisering og produktutvikling, som motiveres av entreprenørskap og salg og som har god kjennskap til å selge løsninger innen analyse, bank og/eller finans. Vi har dataene og innholdet. Du skal selge, bygge opp en portefølje av kunder og lede den kommersielle utviklingen av tjenesteområdet for oss i Norge.

Du vil jobbe med et svært spennende produkt utviklet av Nordens ledende analyseaktør sammen med noen av våre største kunder. Du vil sitte i Retrievers miljø i Oslo, og du blir en del av det nordiske teamet - derfor må du regne med noe reising.

Du vil få et operativt salgsbudsjett og det forventes at du har kapasitet, nysgjerrighet og initiativ til å utvikle produktet og dernest organisasjonen. Du får et faglig og resultatmessig lederskap for satsningen og du vil få en sentral rolle i organisasjonen i tiden som kommer.

Har du en god kommersiell bakgrunn, trives med å bygge business, vil ha en større organisasjon i ryggen, og er du i tillegg en inspirerende og hyggelig kollega – da vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig.

Du kan bli bedre kjent med Retriever her.

For mer informasjon ta kontakt med Henrik Sandberg eller June Ragnif i Mediabemanning.

Del artikkelen

Kontaktpersoner