LOS & CO søker SEO/SEM spesialist

Foto: Los&Co
Foto: Los&Co

Gjennom å forene kreativitet og forretningsforståelse er vår ambisjon å være et av Norges ledende miljøer innen merkevarebygging. Vi startet opp i 2008, og i dag teller vi 63 personer. Los & Co holder til i Skur 41 på Vippetangen i Oslo.


Våre digitale leveranser vokser raskt og vi ser etter en dyktig SEO/SEM spesialist.

Vi søker en person som skal planlegge, optimalisere, analysere og måle effekt av kommunikasjon i markedet. Du vil kvalitetssikre leveranser og være en synlig og tilgjengelig fagspesialist.

Du har 1-3 års (eller mer) erfaring fra en liknende stilling med liknende arbeidsoppgaver. Du jobber målrettet mot kontinuerlig forbedring av web- og innhold til SEO. Det er viktig med god forretnings-strategisk forståelse for å kunne rådgi våre kunder på hva som bør prioriteres i en SEO optimaliseringsprosess. Det er like viktig å ha gode skriveferdigheter, både på norsk og engelsk.

Du har erfaring med verktøy som AdWords, Tag manager, Moz og Search Console, og gjerne CMS systemer ift teknisk SEO/SEM. Har du en AdWords og Google Analytics sertifisering er dette en fordel.

Du har analytiske ferdigheter og gjerne noe kjennskap til HTML eller PHP.

Dine arbeidsoppgaver vil være oppfølging, rapportering og optimaliser av våre AdWords-kontoer. Du vil også ha oppfølging av våre webprosjekter for kunder med fokus på SEO. Utover dette vil du også følge opp kunder der vi jobber med kommunikasjon utover vanlig reklame, som f.eks PR, innholdsmarkedsføring og strategi.

Teknisk forståelse er viktig, at du fanger opp tekniske problemer på nettsiden som påvirker SEO.
Du er mest sannsynlig derfor også detaljorientert og tålmodig. Ikke minst, nysgjerrig på alt som er nytt innen dette fagfeltet, men opprettholde et kritisk blikk og alltid utfordre seg selv, byrået generelt og våre kunder.

Det er derfor viktig å effektivt kunne videreformidle tanker og innsikt, samt andre resultatmessige sammenhenger til folk med ulik kompetanse på området.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra eller send oss din CV og søknad snarest.

Del artikkelen

Kontaktpersoner